Oerhollandse presentatie voor de jury van Bocuse d’Or

13 februari 2013
BdO-jury

Spijker & Co heeft de jurypresentatie verzorgd voor deelname van Martin Ruisaard aan de Bocuse d’Or 2013. Het thema van de presentatie is ‘Doen wat ik het lieftste doe’ en de fotografie straalt het vakmanschap van de Oudhollandse meesterschilders uit.

Een vast onderdeel van deelname aan de Bocuse d’Or is het verstrekken van informatie over de vis- en vleesgerechten aan de juryleden. Net zoals de chefs hun uiterste best doen om winnende gerechten te maken wordt er ook veel aandacht door alle deelnemende landen gegeven aan de presentatie van die informatie. Ook dit jaar werden er allerlei prachtige presentaties aan de juryleden overhandigd. Het Nederlandse team wilde natuurlijk ook een presentatie met een hoge attentiewaarde.

Mede dankzij de prachtige fotografie van Arnold van West en de teksten van Fenny Straat (Stratcom) is het een opvallende presentatie geworden.

Klik op deze link om de jurypresentatie te bekijken.